De verhuur wordt gecoördineerd door onze koster Edwin Zwart.

Onze koster Edwin kan u uitgebreid vertellen wat er mogelijk is in de kerk, welke data beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor bezichtiging van de te huren ruimtes, dit kan met de beheerder. Tijdens een verhuur is een van hen – de koster of beheerder – aanwezig.

Aanvragen geschieden bij voorkeur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het telefoonnummer van onze koster én coördinator verhuur is 06-388 24 616 (ook via WhatsApp) Het email adres van de koster is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene voorwaarden Bethlehemkerk

1. Dagdelen betreffen de volgende uren:
         van 09.00 – 12.00 uur
         van 13.00 – 17.00 uur
         van 19.00 – 22.00 uur
  2. Huurders/bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur de kerk te verlaten te hebben.
  3. Door de huurder c.q. bezoekers toegebrachte schade aan het gehuurde en de gehuurde inventaris is voor rekening van de huurder. Tenzij aantoonbaar is dat sprake is van normale slijtage.
  4. Indien bij een langer durende overeenkomst de zaal op een besproken tijdstip niet beschikbaar is, zal het Wijkcollege van Kerk Rentmeesters een andere ruimte ter beschikking stellen tegen de oorspronkelijk overeengekomen huurprijs.
  5. In de ‘Stille week’ (de week voor Pasen), 27 april, 4 mei (na 17.00 uur) en 5 mei, Hemelvaartsdag en 5 december (na 17.00 uur) is er geen verhuur mogelijk.
  6. Roken is in het gehele complex niet toegestaan.
  7. Indien bij een grotere toeloop van publiek, de gehuurde zaal te klein blijkt te zijn, zal er, indien mogelijk, een grotere zaal beschikbaar worden gesteld. De hogere huurprijs zal volledig in rekening worden gebracht.
  8. Voor gebruik van het kerkorgel (alleen mogelijk door een bevoegd organist) is toestemming vereist van de organist van de Bethlehemkerk. Indien de huurder het orgel voor gebruik wil laten stemmen is dit uitsluitend mogelijk na toestemming van de organist van de Bethlehemkerk. Alleen de organist van de Bethlehemkerk is bevoegd opdracht te geven aan een door hem aan te wijzen deskundige. De kosten van het stemmen zijn voor rekening van de huurder.
  9. Bij annulering wordt 25% van de zaalhuur in rekening gebracht.

kerkzaal smallKerkzaal [Zaal 7]

Zaal 8 [Stiltecentrum]

Capaciteit: 10-15 personen
Oppervlak: 40 m2

De Bethlehemkerk is beschikbaar voor het houden van een rouw- of herdenkingsdienst. Het is ook mogelijk de Bethlehemkerk te gebruiken als condoleancegelegenheid of op een andere manier die bij het afscheid past. De Bethlehemkerk beschikt over goede faciliteiten om bij te dragen aan een waardig afscheid.

ROUWDIENST
De familie kan gebruik maken van de diensten van de wijkpredikant, van de organist en van de koster. Was de overledene actief lid van de Bethlehemkerk dan zijn hieraan geen kosten verbonden. Wenst de familie een andere predikant of organist, dan worden de kosten daarvan wel in rekening gebracht.

Was de overledene geen actief lid van de Bethlehemkerk, dan worden de kosten van predikant, organist, koster en kerkgebouw in rekening gebracht.

HUUR ZALEN en ANDERE FACILITEITEN
Ook de andere faciliteiten van de Bethlehemkerk staan tot uw beschikking voor een respectvol afscheid. Voor alle mogelijkheden die de Bethlehemkerk biedt, verwijzen wij u naar de pagina ‘verhuur’. Was de overledene actief lid van de Bethlehemkerk, dan geldt voor het gebruik maken van de cateringfaciliteiten en voor het huren van zalen in de Bethlehemkerk een korting van 25% op de daar vermelde tarieven.

BIJZONDERE OMSTANDIGHEDEN
In bijzondere gevallen kan door de predikant op basis van pastorale overwegingen een uitzondering worden gemaakt op het bovenstaande.

CONTACT, NADERE INFORMATIE
Wilt u overleggen over de precieze mogelijkheden of zijn er bijzondere wensen, neemt u dan contact op de beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met een van onze predikanten. Of bel 06-388 24 616 (ook via WhatsApp)

Tegel Vieringen online 2stiltecentrumzaal hurennieuws