Op zondag 23 oktober a.s. wordt in de Bethlehemkerk een zangviering gehouden geïnspireerd door de oecumenische Iona Community uit Schotland/wereldwijd.

Het biedt u gelegenheid om hiermee kennis te maken of uw inspiratie te verdiepen.

Met name het (liturgische) gedachtengoed krijgt deze middag 'handen en voeten' in een aantal liederen dat gezongen zal worden, mee voorbereid door een zanggroep van de Bethlehemkerk m.m.v. Annerose Korporaal (vleugel).

De toelichtingen worden verzorgd door ds. Teun Kruijswijk Jansen (Doorn), die sinds 2009 lid is van de Iona Gemeenschap in Schotland en Nederland. Hij was ook één van de samenstellers van de liedbundels ‘Liederen & gebeden uit Iona & Glasgow’ en ‘Opstaan’ (Meer liederen uit Iona, Glasgow en de rest van de wereld).

Verder worden gaandeweg de viering acht schilderijen van Corja Bekius getoond, die geïnspireerd zijn op de kleuren en symbolen van het eiland Iona voor de Schotse kust.

Deze afbeeldingen zijn met een aantal liederen en teksten, met werkvormen voor verder gebruik, in een brochure ondergebracht die deze middag te verkrijgen is.

Van harte welkom!

Zondag 23 oktober 2022 vanaf 16.00 uur in de Bethlehemkerk in Hilversum
Na afloop verzorgen we een eenvoudige vegetarische maaltijd.

Graag vooraf aanmelden per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of telefonisch bij Herma Bosma: 06-31057959