De toerustingsmiddag voor Hilversummers die aan (ouderen)pastoraat meewerken is dit keer helemaal ingericht op zintuigelijke ervaringen. Het zal lekker geuren, smaken, klinken en aanvoelen! Inleider en begeleider van de middag is Tjitske Volkerink van het Christelijk Spiritueel Centrum. Zij is al zeven jaar de inspirator van deze Hilversumse pioniersplek waarin ze volop gebruik maakt van het lichaam en de zintuigen.

“Het menselijke contact, aandacht, aanraking en een ervaring geven die verder gaat dan woorden, geeft zoveel waarde”, vertelt Tjitske. “Het is ook zo mooi om samen te ontdekken dat wat God geschapen heeft kan meewerken voor meer welzijn, lichamelijk, emotioneel en ook geestelijk.”

Dus klinkt haar uitnodiging voor deze COP-middag: “Als jij in je ontmoetingen mensen tegenkomt die eenzaam zijn, of onzeker en te maken hebben met verlies en rouwverwerking, kom dan horen en ervaren en leren hoe je met een eenvoudige methode als een handmassage en een zorgvuldig uitgezochte geur echt iets kan geven van troost, gezelschapen liefdevolle aandacht”.

De commissie van het Contactorgaan Ouderen Pastoraat voegt daar nog aan toe dat iedereen welkom is voor wie dit onderwerp aanspreekt. Geef u wel op bij Conny Roozendaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53746003 of bij ds. Hillegonda Ploeger, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 035 88 793 99, want de zintuigelijke ervaring wordt ook ‘geproefd’ met hapjes. Te veel inslaan zou zonde zijn en te weinig is ook jammer.

Datum en tijd: 13 oktober, vanaf 14.00 inloop,
programma 14.30 – 16.30 uur
Locatie: Bethlehemkerk,
Loosdrechtseweg 263, Hilversum.