In de maand november nemen de Bethlehemkerk, de Regenboogkerk, De Morgenster, de Kapel, De Emmaus Paulus Parochie, de Grote Kerk en de OK St. Vitus gezamenlijk het initiatief voor een openstelling voor gemeenteleden en buurtbewoners. Onder het motto: ‘Licht dat ons (aan)raakt is iedereen welkom om een kaarsje te branden voor een dierbare.

Op verschillende momenten van de dag kunt u gebruikmaken van dit persoonlijke herdenkingsmoment. Elke locatie geeft hieraan een andere invulling. U mag in stilte iemand gedenken maar bent ook welkom voor een kopje koffie en een gesprek. Ook kunt u aansluiten bij een korte gezamenlijke dienst. Een initiatief dat in de donkere novembermaand troost en licht brengt.

Meer informatie over deelnemende locaties, invulling en openingstijden binnenkort op: www.bethlehemkerk.nl: Licht dat ons (aan)raakt. Startdatum is 30 oktober. Voor vragen mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.