In november worden in de Regenboogkerk drie vespers gehouden. Het initiatief komt vanuit de Regenboogwijk maar staat open voor allen die de voorbereiding op de voleindingszondag extra aandacht en verdieping willen geven. Vieren en aan elkaar leren omtrent de eindigheid van het leven, dat is wat beoogd wordt op deze avonden. De vespers beginnen om 19.00 uur en worden geleid door respectievelijk Christiaan, Lia en Conny. Bij het gesprek erna is ook Heleen Weimar betrokken.

Bezoekt u liever alleen de vesper of juist alleen het gesprek erna, dat kan natuurlijk. De avonden geven ook gelegenheid om een kaarsje aan te steken voor eenieder die binnenloopt. Dit in het kader van ‘Licht dat ons (aan)raakt’, een interkerkelijk initiatief rondom de Voleinding en Advent.

• 2 november (Allerzielen)   Gedenken
  • 9 november                      De eindigheid oefenen