Ook dit seizoen komt de 20-40 groep maandelijks bij elkaar. Deze gemêleerde groep van 20’ers en 30'ers ontmoet elkaar om te praten over geloofs,- en zingevingsvragen, dagelijksheden en voor leuke, vaak ook inhoudelijke activiteiten. Op de eerste bijeenkomst van het seizoen hebben we met elkaar gebrainstormd over de vraag wat we willen gaan doen. Er is een interessante lijst uit voortgekomen waar we invulling aan willen geven.

Graag willen we komend jaar meer aandacht besteden aan geloofsvragen en het gesprek hierover. Twee groepsleden werken hiervoor een plan verder uit.

We komen ongeveer één keer per maand bij elkaar op zondagavond en beginnen dan met een gezamenlijke maaltijd. Iemand of een duo kookt en de rest schuift gewoon aan. Na het eten doen we een andere activiteit. Dit kan een gesprek zijn, maar is breder in te vullen. Denk aan een Bijbelquiz, filmavond, lezing, etc. Daarnaast willen we ook samen dingen ondernemen, museumbezoek, excursies, etc. Deze zijn niet persé op zondagavond. Zo hebben we voor zaterdagmiddag 5 november een museumbezoek gepland.

Tot slot willen we elkaar meer wijzen op bestaande activiteiten waar we in groepsverband bij aan kunnen sluiten. Er zijn immers al zo veel mooie initiatieven in de gemeente. Dat geldt ook voor Hilversum breed. Aansluiting zoeken bij soortgelijke groepen in andere wijkgemeenten is daarbij ook zeker een optie.

Voor meer informatie kan je terecht bij ds. Aster of Gerard. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..