De avonden worden langer en Sinterklaas is weer bijna in het land. De bergen speelgoed in de huiskamer worden nog wat hoger... Of er is gebrek aan leuk speelgoed… Kan dat anders? Ja!

Op donderdag 24 november organiseert de Bethlehemkerk een SwapSint Ruilmarkt in de Bethlehemkerk.Het idee is dat Sinterklaas duurza(a)m(er) gevierd kan worden, door jouw oude speelgoed te ruilen voor speelgoed waar een ander kind niet meer mee speelt. Iets voor jou? Ruim dan de kasten op en ruil mooi, compleet speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt voor ‘nieuw’ speelgoed!

Je levert eerst het speelgoed in, krijgt punten mee ter waarde van wat je hebt ingeleverd en kan die op een later moment die dag ruilen tegen speelgoed.

Enkele spelregels:

• Inlevermomenten in de kerk (via zij-ingang naar de achterzaal): donderdag 24 november tussen 19.00u en 20.00u en ’s avonds tussen 20.30u en 21.30u.
  • We accepteren geen knuffels en boeken.
  • Vanaf 20.30u kan er worden geruild!
  • Speelgoed wat aan het einde overblijft, krijgt een goede bestemming in Hilversum

• Bethlehemkerk
    Loosdrechtseweg 263