Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Swap Sint (Recycle Sint) wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Hoe het werkt
Als je speelgoed inlevert krijg je munten waarvoor je ander speelgoed kunt uitkiezen.

Allereerst is het volgende belangrijk om in je agenda te zetten:
Inleveren speelgoed: donderdag 24 november van 19.00 uur - 20.00 uur
Ruilen: donderdag 24 november van 20.30 uur - 21.30 uur

Praktische info:
Lokatie: Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV  Hilversum.

Tijdens het inlevermoment kan je speelgoed dat je wil ruilen inleveren.

Het speelgoed dat je inlevert is:

• Schoon
  • Compleet en heel (van puzzels graag een foto dat ie compleet is)
  • Met werkende batterij
  • Verpakt in tas of doos
  • Géén knuffels
  • Maximaal 10 stuks, waarvan maximaal 3 baby-artikelen
    (Geen speelgoed van spaaracties van bv de Mac of een supermarkt)

Het speelgoed dat je inlevert moet goed genoeg én van deze tijd zijn om een tweede leven als Sinterklaascadeautje te krijgen. Speelgoed dat teveel gebruikssporen heeft of overduidelijk niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt niet ingenomen. Het wordt door de vrijwilligers bekeken en in categorieën verdeeld, waar een punt naar waarde aan wordt gekoppeld zoals;

1 munt: tot € 5,00
2 munten: tot € 10,00
3 munten: tot € 15,00
4 munten: tot € 20,00
5 munten: tot € 25,00
6 munten: vanaf € 25,00

Er kunnen ook KINDER-boeken (zonder teveel gebruikssporen) ingeleverd worden. Voor elk boek krijg je een boekenpunt. Deze kan weer ingeruild worden voor een ander boek.

Speelgoed en boeken die worden ingeleverd kunnen aan het eind van de ruilmarkt niet meer opgehaald worden. Wat overblijft wordt na afloop aan een goed doel gedoneerd.

Véél ruilplezier!

• Bethlehemkerk