De Bijbel vertelt over het verbond van God met de aarde en de mensen.
Deze bijzondere belofte staat centraal in het jaarthema van de Protestantse gemeente Hilversum 2022 – 2023.
Wat betekent deze belofte? Welke betekenis heeft de belofte voor mij,
voor mensen om mij heen, voor de plek waar ik woon, voor de natuur waar ook ik onderdeel van vorm?
Op verschillende manieren kun je de komende tijd deze vragen ‘oefenen’.
Het zijn oefeningen waarin op verschillende manieren hoofd, hart en lijf meedoen.
De oefeningen staan open voor iedereen en worden begeleid door dominee Jetty Scheurwater in de Bethlehemkerk.

Het 2 e programma: Bijbelverhaal in beeld:
dinsdag 15 november 2022 van 10.30-12.00 uur én van 19.30-21.00 uur

Kunstenaars verbeelden (fragmenten van) Bijbelverhalen in taal of materie, in drama of muziek. Deze avond verbinden we ons via diverse kunstuitingen met een korte tekst uit de Schrift. Het Bijbelverhaal komt hierdoor heel anders bij ons binnen. Wat zien, horen, voelen we, wat ervaren we? Op een andere manier worden we verbonden met het verhaal van God metmensen.

Het is niet verplicht, maar wel fijn als u zich even aanmeldt per email:

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze programma’s, mail dan ds. Jetty Scheurwater, via bovengenoemd mailadres of ga naar www.bethlehemkerk.nl

De Bethlehemkerk is te vinden aan de Loosdrechtseweg 263, Hilversum.
De ingang is aan de kant van de parkeerplaats aan de Melis Stokelaan.

Download hier de flyer met complete overzicht.