Gezellig en geanimeerd zijn de woorden die passen bij de najaarsmarkt van afgelopen zaterdag in de Bethlehemkerk.

Een heel andere opzet dan de bazaar dit keer. Bezoekers konden bij de diverse creatieve handwerkstands zoals keramiek, kaarten, knuffels, vilt en sieraden hun slag slaan of zelf aan de gang gaan om wat moois te maken. Ook was er de mogelijkheid om beeldhouwwerk en stenen en mineralen te bekijken. Natuurlijk was er de lekkere ‘huismerk’ jam te koop en daarnaast pompoenen om te decoreren. Voor de tuinliefhebbers waren plantjes en bloembollen te koop.
Absoluut blijvertje is het terras met koffie, thee, taart en broodjes.

En als klap op de vuurpijl dit keer de puzzelruilbeurs. Hier is heel veel gebruik van gemaakt, stapels puzzels zijn aangeleverd en evenzoveel puzzels meegenomen. (Een aantal ligt nog achter in de kerk, zodat ruilen nog mogelijk is of om een puzzel tegen een vrijwillige bijdrage mee te nemen).

Fijn dat er veel bezoekers waren, waaronder een aantal kinderen, die zich tijdens deze markt goed vermaakt hebben.

Mocht u suggesties hebben dan horen wij dat graag, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deze kunnen wij meenemen naar een volgende activiteit.