Op vrijdag 28 oktober speelden we in de PGH Sirkelslag in de Bethlehemkerk.

Dat zijn de tieners van de Regenboogkerk, Morgenster en Bethlehemkerk samen. Dit jaar speelden we het samen met de tieners van De Verbinding (De Schuilhof en Het Kompas) en de Grote Kerk.

Om half acht was ieder binnen in de Bethlehemkerk. We hebben een grote halve kring in de kerkzaal gemaakt, zodat we eerst een rondje namen EN welke school zit je konden maken. Ondertussen ging de thee met roze koeken rond. Daarna werden de spelregels voor de avond uitgelegd. We zijn rond acht uur begonnen met de spelopdrachten. Na een uur namen we pauze. De laatste opdracht moesten we een tik tok filmpje van maken. Dat was ook erg leuk.

Rond tien uur waren we klaar, toen nog snel opruimen. Ook dat hebben we samen gedaan. Dit was een echte invulling van jaarthema Verbonden en smaakt naar meer.