In de Bethlehemkerk is het inmiddels traditie: ieder jaar houden we een grote winkelactie bij de Albert Heijns in Kerkelanden en op de Heigalerij. Ook dit jaar houden we weer een actie: op zaterdag 3 december. Hiervoor hebben we nog veel vrijwilligers nodig. Heeft u tijd om één of meerdere blokjes van een paar uur te helpen? Geef u dan zo snel mogelijk op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Net als afgelopen jaren gaan we dit jaar weer werken met tijdssloten. Zo kunt u een waardevolle bijdrage leveren voor de voedselbank én houdt u ook nog een groot deel van de zaterdag over. De tijden waarvoor u zich op kunt geven, zijn:

• 9:00-11:00 uur
  • 11:00-14:00 uur
  • 14:00-16:00 uur
  • 16:00-18:30 uur

De winkelacties van de voedselbank zijn heel hard nodig. Vanwege de inflatie, de alsmaar duurder wordende boodschappen, redden veel mensen het niet meer en moeten zij een beroep doen op de voedselbank. De voedselbank is onverminderd nodig voor mensen die niet rond kunnen komen. Helpt u mee om deze actie weer tot een succes te maken?

Dat kan door op zaterdag 3 december boodschappen te doen bij de Heigallerij of Kerkenland. Ook kunnen er op zondag 4 december producten ingeleverd worden voor de voedselbank in de Bethlehemkerk.