Bij welke deur klopt u aan? Deze advent openen kerken, buurthuizen en gemeenteleden de deur om u te ontvangen. Bij de Levende Adventkalender staat ontmoeting centraal. Een toevallige ontmoeting met mensen die u kent, maar vooral met mensen die u nog niet kent. Iedere ontmoeting is verrassend. Vanaf 27 november trekt de Levende Adventskalender door Hilversum en Nieuw Loosdrecht. Onder meer de Bethlehem kerk, Grote Kerk, De Morgenster, Schuilhof, Emmauskerk, Pauluskapel in Nieuw Loosdrecht en het Leger des Heils. Daarnaast openen Raadhuis, Kleine Lelie, St. Jozef, Amaris Rubina Zuiderheide, Lopes Dias, Verbindingshuis op het voormalige Lucentterrein, Open Atelier in Nieuw Loosdrecht. Kijk op de website voor alle data en adressen. 

In deze tijd voor Kerst geven de deelnemers licht aan iedere bezoeker in Hilversum en Nieuw Loosdrecht. In een open en ontspannen sfeer bent u welkom bij een kopje koffie of thee. Voor een praatje of gewoon om even te warmen aan het licht. Zo zijn wij samen een lichtpuntje voor elkaar en vormen we samen een lichtsnoer door Hilversum en Nieuw Loosdrecht.

Kijk op www.levendeadventskalender.nl voor alle deelnemers, data en locaties. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. U mag zo vaak aankloppen als u wilt. 

De organisatiecommissie

Annette van Vliet
Piet Meindertsma
Hanneke Bekker