Afgelopen zaterdag heeft uw Bethlehem Kerk een winkelactie gehouden bij twee Albert Heijn filialen in Hilversum.
Inmiddels heb ik via de coördinatoren van de Voedselbank en de afdeling transport het ongekende succes van uw actie bevestigd gekregen. Bijna 300 kratten voedsel zijn door u toedoen verzameld voor onze Voedselbank.
Tevens is door middel van onze QR-code heel veel geld ingezameld.

In deze tijd waarbij meer en meer mensen in de problemen komen door onder andere de hoge energie prijzen, de oorlog in Oekraïne en faillissementen, is de toename van cliënten bij ons duidelijk waarneembaar. Daarom is uw enorme succesvolle actie voor ons zeer belangrijk geweest. Wij zijn nu zeer erkentelijk voor dit initiatief en gaan de goederen en het geld op gepaste wijze gebruiken.

Wellicht kunt u deze boodschap onder uw parochianen verspreiden. Namens alle medewerkers van de Voedselbank Gooi en omstreken nogmaals heel veel dank,

Dr. J.(Hans)P.M. van Heesewijk
Voorzitter bestuur