Kerstavond is er een collecte. De opbrengst is bestemd voor project YWAM Zomba in Malawi waar ons gemeentelid Katinka van Buuren actief deel aanneemt. 

Malawi wordt hard geraakt door de gevolgen van de huidige situatie in de wereld en prijzen stijgen hard, de munt devalueert en 10 uur per dag is er geen elektriciteit. Lange rijen voor schaarse benzine. YWAM Zomba heeft als doel om God te kennen en bekend te maken en dat doen we door Bijbelstudies, groepen voor kinderen en jongeren en hulp voor de gemeenschap waar we kunnen. We willen Gods liefde graag delen in woorden, maar zeker ook in daden. 

Bij YWAM Zomba proberen we steeds meer zelfvoorzienend te zijn. We hebben een groentetuin en zonnepanelen, maar helaas kunnen we die zonnepanelen niet gebruiken omdat er geen accu’s aanzitten. De collecte zal daarom worden besteed aan accu’s voor de zonnepanelen zodat we het geld wat nu in elektriciteit gaat aan andere dingen kunnen besteden. Meer info over YWAM Zomba kunt u vinden op www.zomba.ywam.ws of volg ons op facebook: www.facebook.com/ywamzomba 

Doen jullie mee? Zorg dat u geld meeneemt naar de Kerstnachtdienst of maak het over met duidelijke vermelding waar het voor is. Heel erg bedankt en hele fijne Kerstdagen! 

Katinka van Buuren

Klik hier voor het YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=21t8VJFoqEs&t=5s

 

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

 

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Meer informatie over bovenstaande collectes bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.