Samen met 30 andere gemeenteleden gaan we weer iedere week naar het spannende TV programma Wie is de Mol! kijken!

Samen met 30 andere gemeenteleden? Kan dat? Dat kan online, ieder vanuit de eigen huiskamer. Verbonden via de app. Het is erg leuk om samen op afstand te kijken, en samen in de poule in te zetten op Wie is de Mol 2023! Het land waar dit jaar de opnames zijn gemaakt, is Zuid Afrika. Je krijgt iedere uitzending een geweldige indruk van het land. En de finale? Die kijken we samen in de kerkzaal!

De eerste uitzening is zaterdag 7 januari 2023.

Wat is Wie is de Mol?

In het programma voert een team van bekende Nederlanders uitdagende opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op de Mol. Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot... veel geld. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal, maar met de aanwezigheid van de Mol - een saboteur - in de groep is dit niet gemakkelijk. De kandidaten moeten gaandeweg het spel de mol onder hen weten te ontmaskeren. Aan het eind van iedere aflevering worden alle kandidaten onderworpen aan een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Mol. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Zo vallen er steeds meer kandidaten af. Degene die in de laatste aflevering de meeste vragen over de Mol goed weet te beantwoorden en dus de Mol ontmaskert, wint de inhoud van de pot.

Wil je dit jaar ook gezellig mee doen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Enige wat je nodig hebt is een smartphone en de app.