Expositie van Henk van ter Meij van vrijdag 30 december 2022 tot vrijdag 3 maart 2023.

Ik ben Henk van ter Meij, getrouwd met Annelies en vader van drie dochters. Geboren en getogen Hilversummer, hoewel ik ook in Zwolle en Schoonhoven heb gewoond.

Jarenlang ben ik docent Engels geweest en nu ben ik literair vertaler Engels-Nederlands.

Mijn hobby's zijn lezen, het schrijven van gedichten en aquarelleren (niet per se in die volgorde). Ik heb ook werk in acryl gemaakt, maar aquarelleren vind ik veel verrassender en het geeft een me meer mogelijkheden.

Mijn expositie bestaat uit 19 werken (voornamelijk aquarellen). De meerderheid zijn werken over de winter. Deze hangen in de gang. De werken in de koffieruimte hebben heel andere thema's: ze zijn veel kleurrijker dan de winterschilderijen, iets wat in deze grauwe tijd een verademing is! Ik hoop dat je van mijn werk geniet. Voel je vrij om contact op te nemen of een opmerking in het schrift op de statafel te schrijven.

Henk van ter Meij

Wilt u ook exposeren in de Bethlehemkerk neem dan contact op met Annette van Vliet, 06 38357758.

Iedere donderdagochtend is de kerk open van 10.00 tot 12.00 uur