Vanwege het enorme succes van ons uitstapje in het afgelopen jaar, gaan wij ook dit jaar opnieuw een uitstapje organiseren.

In de rustige zomertijd is het leven voor velen wel wat saai, familie en vrienden zijn met vakantie, kerkelijke activiteiten liggen stil.

Daarom word er vanuit de Bethlehemkerk jaarlijks een uitstapje georganiseerd.

Na het nodige voorwerk zijn we tot het volgende programma gekomen.

Op  Woensdag 2 augustus  wordt u/je vanaf 9.30 uur verwacht op de koffie in de Bethlehemkerk. Om 10.30 uur stappen wij in de bus, die ons naar Roelofarendsveen brengt.

Wij gaan 4 uur varen en genieten van de prachtige Hollandse Plassen.

Wij komen langs historische stadjes en dorpjes, langs mooie natuurgebieden en kleine en grote plassen. Het wordt een tocht om nooit mee te vergeten.

Tijdens de vaartocht worden wij natuurlijk verwend met koffie en gebak, en een heerlijke lunch.

Ook gaan wij genieten van het fijne gezelschap.

Om 16.00 uur brengt de bus ons weer naar Hilversum.

De kosten voor deze fantastische dag zullen € 42,50 bedragen.

Graag dit bedrag  overmaken naar: NL 51 INGB 000 133 9836, t.n.v. C.Schipper, Hilversum.

Als het bedrag betaald is, is het zeker dat je meegaat.

Wij willen je zoveel mogelijk helpen, maar op de dag zelf is ieder verantwoordelijk voor z’n eigen reis.

Er wordt niet veel gelopen. Daarom is onze vraag: Wil je alleen een rollator meenemen als je die echt nodig hebt.

Er wordt bijna niet gelopen. Wij gaan er vanuit dat iedereen mee kan, en mee mag.

Wij hebben er heel veel zin in; U/jij hopelijk ook.

Opgave bij    Kees Schipper; tel. 035 773 0928;  06 337 303 20; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.