In het kader van de missionaire week organiseren gemeenteleden van de de Grote Kerk op 25 januari 2023 een avond met Nico van Splunter (Wijkpastor/pionier Geloven in Spangen).

Tijdens 'het Focus traject' kregen we wel eens de vraag of we dieper in zouden kunnen gaan op het hoe en wanneer een 'missionair' gesprek voeren met een niet Christelijke buurman, vriend, of familielid. Hoe doe je dat? En moet je dat wel heel actief doen? enz.

We hebben Nico gevraagd of hij ons daarin mee zou kunnen nemen in een soort 'cursus' vorm. Hij heeft daar ervaring mee en komt hiervoor ook graag naar Hilversum.

U bent daarvoor allemaal van harte uitgenodigt. Zet u het alvast in de agenda? Dus 25 januari 2023, start 20:00uur in de Grote Kerk (ingang kleine torentje aan de kerk brink).Ieder uit de gehele PGH is hiervoor van harte uitgenodigd.

Hartelijke groet,

Jeroen Aarts