In maart hopen we weer een nieuwe ‘Rond de Bethlehemkerk’ uit te geven. Dit keer is het thema ‘Verander je mee?’

Met deze vraag gaan we op weg de veertigdagentijd in. De verhalen die we onderweg naar Pasen horen laten zien dat niet alles hoeft te blijven zoals het is. Dat er een nieuw begin gemaakt kan worden, dat een nieuwe toekomst kan aanbreken. Daar hoef je niet zelf voor te zorgen: God maakt dat nieuwe begin voor jou. Aan jou de keus om erin mee te gaan. God nodigt ons uit!

Veranderen is leuk, uitdagend, spannend. Maar ook moeilijk. Want vaak moet je om écht te veranderen ook dingen achter je laten.

Wilt u iets delen over veranderen (binnen of buiten de kerk, persoonlijk of meer in het algemeen, een gedicht of recept, een visie of een mening – alles kan!) dan roepen we u op om in de pen te klimmen en een stuk te schrijven voor deze RdB. U kunt het insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vóór zondag 12 februari.