Doe je mee aan de zomerpakkettenactie van stichting Present Hilversum?

De zomer is een heerlijke tijd met vakanties, leuke uitjes naar de dierentuin of het pretpark, ijsjes eten, van de glijbaan in het zwembad en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen? De zomer kan heel lang duren als de mensen om je heen wèl op vakantie gaan en wèl dit soort leuke dingen ondernemen. Stichting Present Hilversum organiseert deze zomer voor de tweede keer de zomerpakkettenactie  om de zomer voor een aantal van deze gezinnen in Hilversum een beetje zonniger  te maken. De pakketten worden samengesteld door mensen in Hilversum en komen terecht bij cliënten van maatschappelijke organisaties. Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op maar in ieder geval voor 3 april!

Inhoud pakketten
Het pakket is bedoeld om een gezin in Hilversum te verwennen deze zomer. De inhoud?  Denk dan aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften etc. Richtprijs 50 euro. Vind je het een beetje prijzig? Misschien is het dan leuk om het pakket samen met anderen samen te stellen!

Voor meer informatie, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef je op via https://form.jotform.com/221442874393359

Je hebt je opgegeven als je het (korte) formulier hebt ingevuld en verstuurd. Alvast grote dank!