Komt allen!! Op slotzaterdag 24 juni wordt de Langste Pannenkoekentafel georganiseerd bij de Bethlehemkerk. Wij als gemeenteleden van de Bethlehemkerk bakken met bewoners uit de wijk pannenkoeken en / of we brengen de lekkerste thuis gebakken pannenkoeken mee om samen te eten. Lekker smullen dus! 

Er is muziek met gitaarleraar Rutger ten Hove, dansen en spel met de bewegingscoach, schminken, stoepkrijten. Voor jong en oud! Kom met of zonder pannenkoek en wel met eigen bestek tussen 14.00 en 17.00 uur naar de Bethlehemkerk. Toegang en pannenkoeken gratis. Frisdrank tegen kleine vergoeding. 

En hulp gevraagd! Wie wil handje meehelpen bij het opzetten van de tent en / of beslag maken, pannenkoeken bakken, frisdrank verkoop, schminken, opruimen, hand en span? In de kerk ligt een aanmeldingsformulier om aan te geven wat te doen. En bericht naar Annelene of Bonny is ook mogelijk. Samen maken we er een heerlijk feest van! 

Dit is een initiatief vanuit het Netwerk1215 waarin de Bethlehemkerk sinds een aantal jaren participeert samen met o.a. de gemeente Hilversum, Versa Welzijn, De Zoutkeet, scholen in de wijk, naschoolse opvang, buurtinitiatief Heikracht, Het Kompas. Het doel van Netwerk1215 is om gezamenlijk verbindende activiteiten voor de wijk te initiĆ«ren en elkaars activiteiten voor de wijk te promoten. 

Annelene Ammerlaan
Bonny Rem-Veldstra

Wat: Langste Pannenkoekentafel
Wanneer: zaterdag 24 juni 2023
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur. 
Waar: Bethlehemkerk

Klik hier voor de flyer.