Op zaterdag 17 juni 2023 van 13.00 tot 15.30 uur openen Jan Slagter en Cisca Dresselhuys de deuren van de kerk voor een liveopname van hun podcast ‘De Geboden van Slagter en Dresselhuys’. Het publiek kan hierbij aanwezig zijn en we hopen ook u en uw kerkgangers te mogen ontvangen. 

De podcast wordt beluisterd door duizenden mensen. In de podcast spreken Jan Slagter en Cisca Dresselhuys wekelijks met een ex-gereformeerde gast over hoe het geloof hun leven heeft gevormd en nog steeds beïnvloedt. Luisteraars loven de podcast vanwege de respectvolle en verfrissende manier waarop de presentatoren hun gereformeerde jeugd bespreken. Zonder wrok: beiden kijken met veel positieve gevoelens terug op hun gereformeerde opvoeding. Luisteraars van de podcast zijn zowel gelovigen als oud-gelovigen. 

Het aanwezige koor gaat liederen tijdens de live opname zingen uit de bundel van Johannes de Heer. Er wordt op het orgel gespeeld en er worden herinneringen opgehaald aan de gereformeerde opvoeding. Ook is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen, zowel aan de presentatoren als de gast; Klaas Wilting. De oud-politiewoordvoerder heeft ook een gereformeerde opvoeding genoten. Het bijwonen van de opnames is gratis. Bezoekers hoeven zich enkel aan te melden het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De podcast is hier te beluisteren. 

Met vriendelijke groet namens Jan Slagter en Cisca Dresselhuys,  
Bram van Kolfschooten  
Podcastredactie Omroep MAX