Op zondag 18 juni brengen we vanuit de jongvolwassen groep van de Bethlehemkerk een bezoek aan klooster Casella op de Soestdijkerstraatweg 147a in Hilversum.

Iedereen die wil, kan zich die avond aansluiten. Welkom!

Casella is een klooster volgens de Augustijnse traditie. Ze zijn in het bijzonder gericht op mensen tussen de 18 en 35 jaar, en bieden hen stilte, ontmoetingen, gesprek, een plek om te zijn. Gelegen in een prachtig natuurrijk gebied biedt het klooster veel ruimte voor ieder die op zoek is naar ‘gastvrijheid, vriendschap en gebed’ – de Augustijnse waarden.

Op 18 juni ontmoeten we elkaar buiten om 17:00u in de bijzondere zitkuil waar we een eenvoudige maaltijd met elkaar delen en een vuurtje kunnen maken. Ook zullen we kijken in het gebedshuisje en het labyrint lopen. Om 19:00u doen we mee aan de viering. Daarna drinken we samen nog wat en sluiten we de avond af.

Een uniek moment om nog een keer samen te zijn in en rond Casella. Want, in het najaar van 2023 zullen de drie zuster Augustinessen die in Casella verblijven, verhuizen naar Utrecht. Retraitecentrum de Spil uit Maarssen neemt het klooster en de omliggende tuin en gebouwen over.

Wil je graag meegaan? Stuur dan een bericht aan ds. Aster Abrahamsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij veel aanmeldingen wordt er een tweede avond georganiseerd.

Zie ook www.casella.nl