Op zondag 11 juni jl. heeft Heidemarie Heine bij ons in de Bethlehemkerk verteld over het programma waarop de Spremberggroep ons als Bethlehemkerkers wil trakteren tijdens ons bezoek in het weekend van oktober 6 t/m 9 oktober a.s.

Vrijdag 6 oktober wordt een reisdag, op zaterdag de 7ste gaan wij met busjes naar Wittenberg waar we een rondleiding in de kerk van Luther krijgen omdat hij daar 500 jaar geleden in 1517, zijn stellingen op de deur heeft bevestigd. Ook krijgen we met een gids erbij een rondleiding door de stad aangeboden. Dit alles moest ruim van tevoren worden vastgelegd, omdat de halve wereld dit jaar naar Wittenberg komt vanwege het Lutherjaar.

Op zondag 8 oktober gaan we met elkaar eerst samen naar een dienst in de Auferstehungskirche, terwijl het middagprogramma nog een verrassing blijft.

Maandag 9 oktober reizen we met elkaar weer terug richting Hilversum.

Om de reiskosten zo laag mogelijk te houden, willen wij als Spremberggroep de treinkaartjes op tijd bestellen. Dat betekent dat we ze gaan bestellen in week 27. De week volgend op de slotzondag 2 juli, waarop we ook afscheid nemen van ds. Erik van Halsema.

We hopen van harte dat een en ander door alle afscheidsfestiviteiten niet aan uw aandacht ontsnapt en dat u zich op tijd (dus liefst vóór of op 2 juli) meldt om mee te gaan naar Spremberg. Ook als u liever met uw eigen auto reist, is het fijn als u zich toch nu al opgeeft voor deelname, zodat men in Spremberg ook weet waar men aan toe is.

U kunt zich opgeven bij Bea Kooi, of bij Marjan Sluiter.