“Kleurrijk” is het thema van de Samen Op Vakantieweek 2017, die georganiseerd wordt van zaterdag 21 oktober t/m zaterdag 28 oktober in het Roosevelthuis/Nieuw Hydepark in Doorn.

De voorbereidingen voor deze week zijn in volle gang: de stuurgroep vergadert; de werving van de vrijwilligers is bijna rond; nu is het tijd dat de gasten zich gaan aanmelden.

Zoals ieder jaar kan dit bij de contactpersonen van de wijkgemeenten:

• Bethlehemkerk Nel Koning telefoon: 621 35 13
  • Diependaalse kerk Corine Reinders telefoon: 621 02 27
  • Grote Kerk Jans van Loo telefoon: 621 38 29
  • Ingrid van Doorn telefoon: 06-12035785
  • de Morgenster Marion Scheffler telefoon: 06-51544761
  • Regenboogkerk Helma Stuart telefoon: 06-48927067
  • Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Evangelisch Lutherse Gemeente Hanneke Tuk telefoon: 621 62 23

De contactpersonen geven u graag alle informatie over wensen, mogelijkheden en kosten.

De vakantieweek is bedoeld voor mensen die vanwege hun leeftijd, gezondheid of persoonlijke situatie niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Ook gasten die rolstoel gebonden zijn en zorg nodig hebben zijn van harte welkom. Samen Op Vakantieweken zijn vakanties met vooral ‘aandacht’. Persoonlijke zorg aan de gasten staat centraal. Hiervoor zorgt een enthousiaste groep kundige vrijwilligers die zich op alle mogelijke manieren voor de gasten inzet. Ds. Annemieke Parmentier gaat deze week ook weer mee, er is ook ruimte voor “samen kerk zijn” en voor persoonlijk pastoraal contact.

Het nieuwe Roosevelthuis is vorig jaar in gebruik genomen en heeft alle mogelijke faciliteiten om de gasten goed te kunnen helpen. De stuurgroep heeft de prijs voor de vakantieweek 2017 vastgesteld op € 470,- voor gemeenteleden, niet gemeenteleden betalen meer.

Meldt u snel aan, wij kijken uit naar een bijzondere week samen met u!

Evert van den Brink

Coördinator SOV-week 2017