De tieners van een aantal Hilversumse kerken laten de kloostertuin van Casella aan de Soestdijkerstraatweg vrijdagavond 22 september in een grote krottenwijk veranderen.

Als startactiviteit van het clubseizoen wordt de ‘Nacht Zonder Dak’ georganiseerd, waarbij zo’n 60 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton of plastic de nacht door gaan brengen, om zo te ervaren hoe het is om echt als tieners op straat te moeten leven. Met deze actie wordt geld opgehaald voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

Deze ‘Nacht Zonder Dak’ is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van de actie is bestemd voor straatjongerenprojecten. Deze projecten helpen straatjongeren aan onderdak, begeleiding, onderwijs en een betere toekomst.

Op de hoogte blijven van het evenement? ‘Like’ dan de facebookpagina Nacht Zonder Dak Hilversum.

Er wordt op jouw deelname en steun gerekend!!!

Wilma Hilberts en Corné van Zandwijk, Bethlehemkerk
Christiaan Trommel en Marleen Rebel, Grote Kerk