Ook dit jaar zullen we samen met onze partners in de buurt weer een kerstwandeling door de wijk organiseren voor jong en oud, in samenwerking met de Gemeente Hilversum, De Heigalerij/Albert Heijn en Heikracht.

20161004 kerstwandeling 1Zaterdag 16 december 2017 kan er gestart worden tussen 17.30-19.30 uur bij Brede School Zuid (volkstelling).
Via de Pniƫlkerk, de Zoutkeet, Kikker Rik, het Zuidererf en Zuiderheide zal het kerstverhaal worden verteld. De wandeling zal een klein uur duren en eindigen bij de stal in de Bethlehemkerk. [Facebook]
Schrijf alvast in uw agenda: zaterdagavond 16 december 2017.

Wilt u meewerken aan de voorbereidingen (het bouwen van de stal in onze kerk?) of op de avond zelf (in en om de stal, bij het startpunt in de Brede School, onderweg of bij het opruimen van de kerk?).

Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de intekenlijst in de kerk of via Annette van Vliet, Els Verkerk of Anita Planje.