Op zaterdag 25 november hopen we weer de jaarlijkse inzamelingsactie voor de voedselbank te houden. We willen de actie net als vorig jaar houden bij Albert Heijn op de Heigalerij, bij Lidl en Albert Heijn in winkelcentrum Kerkelanden.

Bij voorgaande acties hebben jullie je vol enthousiasme en met groot succes ingezet, daarom willen we dit jaar opnieuw een beroep op jullie doen. We hebben de dag verdeeld in delen van twee uur:

1: 9:00 t/m 11:00 uur
2: 11:00 t/m 13:00 uur
3: 13:00 t/m 15:00 uur
4: 15:00 t/m 17:00 uur

Zouden jullie 25 november één of twee dagdelen willen helpen en is het mogelijk om dat al deze of komende week te laten weten? Dan kunnen wij met de schema's aan de slag. Samen kunnen we er weer een groot succes van maken.

Ook kunnen er op zaterdag 25 en zondag 26 november producten ingeleverd worden voor de voedselbank. Daarvoor worden vanaf volgende week boodschappenlijstjes uitgedeeld in de Bethlehemkerk.

We hopen op jullie hulp!

Nel Koning en Corné van Zandwijk