Op vrijdagavond 17 november 2017 vindt er weer een te gekke nieuwe editie plaats van Sirkelslag KIDS, het spel voor kindergroepen (8 t/m 12 jaar) .
Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland.
Het thema dit jaar is Geef Hoop. Het verhaal van Gideon loopt als een rode draad door de spellen heen.
Wij willen alle kinderen van 8 t/m 12 jaar uitnodigen om dit online spel samen met kinderen van de Regenboogkerk en de Morgenster mee te komen spelen in de Regenboogkerk. We verwachten je daar uiterlijk om 19.15 uur zodat we om 19.30 direct kunnen beginnen. Om 21.00 uur kan je daar weer opgehaald worden.
Kom je ook? LEUK!!!! Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!! Eens kijken of wij het met elkaar kunnen winnen van andere groepen in Nederland!
Meld je wel vóór dinsdag 14 november even aan bij Annette (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bij Christa (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).