Uitnodiging voor de bevestigings- en intrededienst van Jacoline Batenburg. Jacoline was in 2015 in opleiding bij ds Jetty Scheurwateren en onder andere actief met de Kliederkerk in de Bethelehemkerk. Jacoline heeft per 1 december een baan heeft aangenomen als predikante van de wijkgemeente de Weide in Hoogeveen.

Op zondag 17 december om 14.30 uur zal haar bevestigings- en intrededienst zijn in de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, 7908 AD in Hoogeveen. Vooraf is er vanaf 14.00 uur gelegenheid om koffie te drinken en na afloop van de receptie is er voor wie wil een eenvoudige maaltijd. Wanneer u deze dienst wilt bijwonen wordt u verzocht om u vóór 12 december aan te melden en ook aan te geven of u van koffie en/of maaltijd gebruik wilt maken.