Net als andere jaren willen we in 2018 aandacht besteden aan het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Een open kerk – kerkproeverij’. Dit thema biedt de gelegenheid om over geloofswoorden die voor ons belangrijk zijn met elkaar van gedachten te wisselen. Wat betekent voor u, voor jou ‘geloven’ en hoe raakt dat je relatie met anderen zodat anderen aan jou ‘kerk’ kunnen ‘proeven’? Samen met de pastorale ouderlingen wordt daarnaast een gevarieerd programma voorbereid.

Alle gemeenteleden krijgen een uitnodiging voor de ontmoetingsbijeenkomst van hun sectie. Als u niet op die datum kunt bent u van harte welkom om een andere bijeenkomst bij te wonen. Laat u dat dan even weten aan uw sectiehoofd, dan kunnen we er rekening mee houden bij de inkoop voor de maaltijd.

Alle bijeenkomsten vinden plaats na de zondagmorgen vieringen:

zondag 11 februari 2018     - sectie Staatsliedenkwartier en Gijsbrecht West

zondag 18 februari 2018    - sectie Buitenwijkers

zondag  4 maart    2018    - sectie Zeeheldenkwartier

zondag  18 maart   2018    - sectie Kerkelanden.

Programma:

10.00-11.15 uur dienst in de kerk

11.15-11.45 uur koffie, thee en limonade voor iedereen

11.45-14.00 uur ontmoetingsmiddag inclusief lunch.

Kunt of wilt u niet de dienst bijwonen, dan bent u natuurlijk van harte welkom om rond 11.30u aan te sluiten en voor we beginnen nog even een kopje koffie of thee te drinken.

ds. Jetty Scheurwater