In deze 40dagentijd staan wij stil bij moeders, vaders, verzorgers én grootouders in alle delen van de wereld die de ruggengraat van de samenleving vormen. Door hun inzet krijgen hun kinderen én hun gemeenschap nieuwe hoop en kracht. Wij ondersteunen hen, zodat zij moedig door kunnen gaan. Helpt u mee?

Op zaterdag 24 maart Oecumenische viering in De Waaier, u kunt dan een gezegend buxus takje mee naar huis nemen ter voorbereiding op Palmzondag.

Op Palmzondag 25 maart zal Hilversum breed weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank plaats vinden. Ook wij doen mee: u kunt uw bijdrage op zondag inleveren bij de diaconie.

Voor de avondgebeden op maandag, dinsdag en woensdag en de dienst op Goede Vrijdag zijn liturgieboekjes gemaakt. Wanneeer ze dubbelzijdig geprint worden, kunnen ze als boekje gevouwen worden. Open een van deze boekjes:

Avondgebeden en Goede Vrijdag later deze week volgen nog de bestanden voor Witte Donderdag en Stille Zaterdag.

Op dinsdag 27 maart om 14.30 uur: in de Bethlehemkerk (kerkzaal is open vanaf 14.00 uur). Passie-paasviering voor senioren m.m.v. Ab Hermsen, bariton en Riet van Leeuwen, piano. Overdenking:ds Jetty Scheurwater

Op Witte Donderdag 29 maart is er gelegenheid om samen de Passion te kijken en vooral ook te beleven. Evenals vorig jaar vindt dit na de viering plaats in de kerkzaal, waar de uitzending op het grote scherm wordt getoond.

Op Goede Vrijdag 30 maart zal het projectkoor haar medewerking verlenen aan de viering in de Bethlehemkerk. Het koor zal dan enkele delen uit 'The Crucifixion' van John Stainer zingen.

Op eerste Paasdag, zondag 1 april, is het inmiddels een mooie traditie om voorafgaand aan de dienst met elkaar te ontbijten. De diaconie nodigt u van harte uit om hieraan deel te nemen. U kunt zich opgeven bij Wilma van Halsema en Irene Muller of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw diakenen van de Bethlehemkerk

Tijdens de 40-dagentijd wordt bovenstaand schema weekelijks bijgewerkt met de activiteiten voor die week.