Op zondag 15 april organiseren wij de eerste Ionaviering in Hilversum.
‘Wij’, dat zijn de Bethlehemkerkers die vorig jaar een week deel hebben uitgemaakt van de Iona Community in Schotland. Deze viering is op zondag 15 april a.s. in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263. We nodigen uiteraard ook mensen uit andere wijken in Hilversum en daarbuiten van harte hiervoor uit!

N.a.v. ons bezoek:
De vieringen in de Iona Abbey zijn indrukwekkend en gevarieerd. Op alle weekdagen is er een morgengebed en een avondgebed. Er is wekelijks een healing service en op zondagmorgen een viering die lijkt op een Anglicaanse zondagse kerkdienst. De vieringen van de Iona Community kenmerken zich door liedteksten die in begrijpelijke taal aanhaken bij de levenservaringen en actuele zorgen van mensen van nu.  Er zijn op verschillende plaatsen in Nederland Ionavieringen, maar nog niet in Hilversum en omgeving. Daar willen we graag verandering in brengen! Daarom zullen in de Bethlehemkerk in de komende maanden twee vieringen worden georganiseerd: de eerste is op zondag 15 april a.s. (de volgende op zondag 3 juni). De viering begint om 17.00 uur. Wie wil helpen of wil inzingen is van harte welkom om 16.00u in de Bethlehemkerk. En om 16.30u is er bij een kopje koffie of thee gelegenheid om informeel kennis te maken. Na de viering, zo tegen 18.00u is er een eenvoudige gezamenlijke maaltijd. Het is fijn als u zich hiervoor aanmeldt, zodat wij daar met onze inkopen rekening mee kunnen houden. Wij vragen om een vrijwillige bijdrage in de kosten van deze bijeenkomst.
Elly Lekkerkerker, Marjan Sluiter, Herma Bosma, Gerard Ekelmans, Reinder van Dijk en Jetty Scheurwater. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.