Op zondag 8 juli a.s. wordt het kerkelijk seizoen afgerond op de slotzondag.

De dienst wordt geleid door ds. Jetty Scheurwater. Er zijn een paar ‘overvliegers” van de kinder- naar de tienerdienst. Verder in deze dienst een terugblik op de vele activiteiten die in 2017/2018 zijn georganiseerd. O.a. zullen de resultaten van de vele geloofsgesprekken die in het afgelopen jaar zijn gevoerd, worden gepresenteerd. Op 3 juni j.l. heeft Edgar Hajema de plunjezak overhandigd aan Jetty Scheurwater. Wat daaruit komt blijft tot 8 juli een verrassing. Tot slot is het de bedoeling om deze slotzondag op een feestelijke manier af te ronden.

Picnick

Na afloop van de dienst gaan we buiten koffie/thee drinken en hebben we een gezamenlijke picnick lunch. Iedereen brengt de eigen lunch mee van huis. Er zullen een paar picknick tafels/banken staan, maar vast niet genoeg. Daarom is het fijn wanneer u een tuinstoel, groot kussen, parasol of een lekker groot kleed meeneemt voor op het gras naast de kerk. Uiteraard wordt er voor frisdrank, koffie en thee gezorgd.

20180613_picnick.jpg