Op zondag 8 juli a.s. wordt het kerkelijk seizoen afgerond op de slotzondag.

Terugblik afgelopen jaar

De dienst wordt geleid door ds. Jetty Scheurwater. Er zijn een paar ‘overvliegers” van de kinder- naar de tienerdienst. Verder in deze dienst een terugblik op de vele activiteiten die in 2017/2018 zijn georganiseerd. O.a. zullen de resultaten van de vele geloofsgesprekken die in het afgelopen jaar zijn gevoerd, worden gepresenteerd. Op 3 juni j.l. heeft Edgar Hajema de plunjezak overhandigd aan Jetty Scheurwater. Wat daaruit komt blijft tot 8 juli een verrassing. Tot slot is het de bedoeling om deze slotzondag op een feestelijke manier af te ronden.

Picknick

Na afloop van de dienst gaan we buiten koffie/thee drinken en hebben we een gezamenlijke picknick lunch. Iedereen brengt de eigen lunch mee van huis. Er zullen een paar picknick tafels/banken staan, maar vast niet genoeg. Daarom is het fijn wanneer u een tuinstoel, groot kussen, parasol of een lekker groot kleed meeneemt voor op het gras naast de kerk. Uiteraard wordt er voor frisdrank, koffie en thee gezorgd.

Tafel en stoelen pimpen

Tijdens de slotzondag op 8 juli is er een creatieve middag voor jongeren vanaf 12 jaar. We gaan een tweedehands tafel en stoelen pimpen voor de jeugdruimte in de Bethlehemkerk en je bent van harte welkom om mee te doen. Laat je creatieve geest gaan en pak de kwast. Help mee we beginnen rond 12.00 uur. Groetjes Christa en Annette

20180613_picnick.jpg