Op zaterdag 15 september wordt in samenwerking  met diverse organisaties in Hilversum Zuid de langste pannenkoekentafel georganiseerd. In overleg met buurtcoördinator Ute Hoogeveen wordt dit evenement rond de Bethlehemkerk georganiseerd. Uiteraard zijn hierbij al onze gemeenteleden van harte welkom! Onder het genot van een heerlijke pannenkoek en een drankje kunnen buurtbewoners gezellig bij elkaar komen.

Er is gezellige muziek en springkussens zijn aanwezig.

Bak jij de meeste pannenkoeken van iedereen?

De gezelligheid en het smullen begint vanaf 16.00 tot 18.00 uur op het grasveld rondom de Bethlehemkerk.

Graag willen wij je van harte uitnodigen.

20180711_pannenkoektafel.jpg

Hoe werkt het:

• • De pannenkoeken zijn gratis ( neem zoveel mogelijk zelf mee)
  • • Drankjes tegen betaling (strippenkaart 3,- euro)
  • • Neem zelf bord en bestek mee
  • • Bord en bestek zijn ook te koop

Help mee en bak thuis pannenkoeken!

Neem ze mee voor op de tafel.

Wie komt ons helpen???

Voor dit gezellige initiatief zijn we op zoek naar vrijwilligers.

We zoeken mensen voor de voorbereiding, het opruimen en hand en spandiensten tijdens het eten.

Je kunt je hiervoor opgeven bij Annelene Ammerlaan. Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder vragen we hééél véééél pannenkoeken en veel gezellige mensen om ze op te eten

Komt allen!!! Laat dit een goede start worden van ons seizoen 2018/2019

Klik hier voor de A5 flyer met meer informatie.