Zaterdag 13 en zondag 14 oktober is het zover: het jaarlijkse kamp voor alle kinderen van de kerk! Het thema van dit jaar is Beestenbende! Een beestenbende maak je niet alleen, de kinderen van de Regenboog, de Morgenster en de Bethlehemkerk  gaan samen op kamp!

Om er een vrolijke beestenboel van te maken, mogen alle kinderen iets beestachtigs meenemen. Dat kan van alles zijn: een knuffel, een dierenspel, een poster, een slinger, eh… nee sorry, geen huisdieren!

Zaterdag vertrekken de kinderen van de Bethlehemkerk om 10.00 uur. Zij fietsen naar de Regenboogkerk om de kinderen daar om 10.30 uur op te halen, waarna de kinderen van de Morgenster om circa 11.00 uur opgehaald worden. Samen vervolgen zij hun weg naar het kindervakantiehuis in Valkeveen. Daar gaan ze er met elkaar een vrolijk weekend van maken.
De kinderen worden zondag om ongeveer 15.30 uur weer in Hilversum verwacht.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, aarzel dan niet langer en geef jezelf op voor dit geweldige kamp via: http://bit.ly/kerkkamp2018 . Mocht je nog vragen hebben stel die dan gerust aan Makbule Eken ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of aan Floor Streutker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) die mee op kamp gaan.

We kijken uit naar jullie komst!