Beste gemeenteleden en belangstellenden,

Met veel plezier biedt de kerkenraad van de Bethlehemkerk de nieuwe Wegwijzer aan.

In dit boekje staat alle informatie over de kerkelijke en andere activiteiten die we in onze wijk gewoon zijn of van plan zijn te doen.

Ook de gegevens van de contactpersonen per activiteit vindt u terug.

We hopen dat dit document een goede plaats krijgt op uw PC of in uw huis, waar u het steeds weer kunt raadplegen. Alle activiteiten kunt u ook terugvinden op onze website www.bethlehemkerk.nl

De digitale versie van de Wegwijzer is te raadplegen op bovengenoemde website. De gedrukte versie van de Wegwijzer blijft beschikbaar voor hen die geen internet hebben.

Dit seizoen hopen we de vacature die we sinds het vertrek van ds. Erik van Halsema hebben in te vullen. Vanaf juli 2017 is onze wijkpredikant ds. Jetty Scheurwater tijdelijk 75% i.p.v. 50% gaan werken. Vanaf eind november vorig jaar is ds. Maarten Hameete voor de duur van de vacaturetijd voor 25% als predikant voor hulpdiensten aan onze gemeente verbonden.  Na een jaar vacaturetijd hebben we toestemming van de Algemene Kerkenraad om voor de periode van 3 of 4 jaar een predikant voor 50% te beroepen.

Er is een beroepingscommissie ingesteld en de kerkenraad heeft het volste vertrouwen dat deze commissie zich uitstekend van haar taak zal kwijten.

Komend seizoen heeft als thema “Een goed gesprek” meegekregen.

Het is ook het jaarthema van de landelijke PKN en sluit perfect aan op waar wij als gemeente van de Bethlehemkerk mee bezig zijn. We willen immers graag de verbinding met de buurt en onze gemeente als 'Gastvrij, betrokken en inspirerend' profileren. Een goed gesprek klinkt uitnodigend en mag voor iedereen een welkom in onze kerk betekenen.

Waar dat goede gesprek dan over gaat? Dat bepalen we samen.

Namens de kerkenraad van de Protestantse wijkgemeente Bethlehemkerk,

Paul-Dirk van Buuren