De derde editie Wijkkrant 1215 (postcode 1215) van het jaar 2018 hebben we weer met veel plezier voor u in elkaar gezet. Het enthousiasme blijft, zeker nu onze redactie is versterkt met een nieuw lid: Hannie van der Straten.

Maar er is nog steeds plek voor meer redactieleden. Mocht u zich bij ons willen aansluiten, u bent van harte welkom! Wij zijn vooral op zoek naar een coördinator voor de bezorging van de krant. Dat betekent een lijst van bezorgers en het stratenplan bijhouden en de bezorgers informeren wanneer de wijkkrant bezorgd kan worden. Bezorgers kunnen zich natuurlijk ook nog steeds aanmelden. De krant verschijnt drie maal per jaar.

De hoeveelheid artikelen die we binnen krijgen blijft ons verbazen. Na de eerste Wijkkrant dachten we dat het wel minder zou worden maar niets is minder waar. Tot nu toe komt er iedere keer meer binnen in onze mailbox. Heel erg leuk natuurlijk en fijn voor ons dat de krant op prijs wordt gesteld.

In de zomereditie stond een puzzel met leuke prijzen. De oplossing was ‘Wat zijn we lekker weg’. Uit de goede antwoorden zijn twee winnaars gekozen. Deze zijn door de redactie via email op de hoogte gebracht en de prijzen zijn inmiddels overhandigd.

Voor de volgende Wijkkrant zien we uw bijdragen en reacties graag weer in onze mailbox: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inleverdatum is tot uiterlijk 10 januari 2019. Deze krant zal medio februari verschijnen.

Wij wensen u veel leesplezier en graag
tot de volgende editie.

Redactie Wijkkrant1215