De Bijbel-In is dé Christelijke boekwinkel in het Hilvertshof te Hilversum. De winkel heeft geen winstoogmerk en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Naast het verkopen van christelijke boeken en geschenkartikelen is het doel van de Bijbel-In mensen in contact brengen met het evangelie. Niet-kerkelijke bezoekers die zijn uitgenodigd voor een doopdienst, informeren in de winkel naar een geschikt cadeau, en verschillende keren zijn er bezoekers doorverwezen naar een kerk of alpha cursus.

Teruglopende inkomsten
Helaas lopen de inkomsten in de winkel de laatste jaren terug. Financiële steun is echter hard nodig om te kunnen voortbestaan en het Licht in het Hilvertshof te kunnen verspreiden. Daarom brengen we de winkel juist in deze tijd, met de feestdagen in aantocht, onder de aandacht.

Bestellen
U kunt bijbels, studieboeken en kinderboeken bij ons bestellen. De prijzen zijn wettelijk vastgesteld, en dus gelijk aan die van het internet.
De medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren bij uw keuze. Kom eens kijken in de winkel of neem contact op:
Bijbel-In Evangelische Boekhandel, Winkelcentrum Hilvertshof, tel. 035-6214674,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website: http://www.bijbel-in.nl/