Op zaterdagmiddag 26 januari klinkt bij Cantate op de Brink de cantate ‘Herr, wie du willt, so schicks mit mir’ en ‘Air’ uit de ‘Suite nr 3’. Twee prachtige werken van Johann Sebastian Bach. De uitvoering is in de Grote Kerk op de Kerkbrink te Hilversum. Aanvang 16u30. De toegang is vrij met een collecte. Na afloop glühwein en chocolademelk.

De strijkers van het Cuypers Ensemble brengen de ‘Air’ ten gehore. Het ensemble van jonge musici staat onder leiding van Maurits Wijzenbeek en speelde met groot succes al enkele keren bij Cantate op de Brink.
De cantate wordt uitgevoerd door het orkest samengesteld door Ria van der Leest en Sebastiaan van Eck. De koorzang komt voor rekening van Bach Cantorij Baarn. De solopartijen zijn voor Bepke Keersmaekers (sopraan), Jeroen de Vaal (tenor) en Jelle Draijer (bas). Boudewijn Jansen heeft de muzikale leiding. Christiaan Boers geeft een korte toelichting op de cantate.  

Glühwein
Om de start van een nieuw cantatejaar luister bij te zetten bieden de Vrienden van Cantate op de Brink bezoekers na de cantatevesper chocolademelk en glühwein aan.

Meer informatie
Meer informatie over de cantate alsook het programma voor het gehele seizoen kunt u vinden op de website van Cantate op de Brink (www.cantateopdebrink.nl). Daarnaast kunt u Cantate op de Brink op facebook volgen.

Zaterdag 26 januari 2019– ‘Air’ uit ‘Suite nr 3’ (BWV 1068) en ‘Herr, wie du willt, so schicks mit mir’ (BWV 73) van J.S. Bach – Grote Kerk op de Kerkbrink te Hilversum – 16u30  tot 17u15 – toegang vrij, collecte na afloop. Na cantatevesper chocolademelk en glühwein.
Meer informatie op www.cantateopdebrink.nl.