In 2019 start er weer een nieuwe Alpha in Hilversum. Deelnemers maken tijdens Alpha op een ontspannen, kleinschalige manier kennis met het christelijk geloof.

Alpha is iets voor mensen die...

... vrijblijvend meer willen weten over het christelijk geloof
... christen zijn en de basis willen opfrissen
... denken dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde

Alpha biedt iedereen de mogelijkheid om in tien avonden en een weekeinde (vrijdagavond-zaterdag) te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. We starten met een introductieavond. Op deze avond kun je vrijblijvend komen kijken of Alpha iets voor je is. Bij deze avond wordt een gratis maaltijd aangeboden.

Praktische informatie
De cursus beslaat tien ontmoetingen en start met een vrijblijvende introductieavond op 23 januari 2019 om 19.00 uur. Bij deze avond wordt een gratis maaltijd aangeboden.
Daarna wordt tien weken lang elke woensdagavond om 19.00 uur een Alpha-avond gehouden.
Locatie: een gezellig zaaltje van de Grote Kerk op de Kerkbrink in Hilversum.

Aanmelden
Wil je graag meedoen, of wil je meer weten over Alpha in de Grote Kerk van Hilversum, lees dan verder op www.grotekerkhilversum.nl/alpha of neem contact op met Marcel Flipse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer dan 29 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha inmiddels gevolgd. In Nederland zijn dat er ruim 250.000. Alpha vindt plaats in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Voor meer informatie zie www.alpha-cursus.nl.