Jongeren tussen 15 en 20 jaar van de wijkgemeenten Regenboogkerk, Morgenster en Bethlehemkerk krijgen een dezer dagen een enquête toegestuurd (eventueel via ouders als alleen van hen het e-mailadres bekend is) waarin ze kunnen aangeven of ze belangstelling hebben om mee te doen aan de voorbereiding van een diaconale reis die in zomer 2020 zal plaatsvinden.

Als je in de enquête aangeeft dat je belangstelling hebt dan word je verwacht op een eerste bijeenkomst op maandagavond 11 maart, in de Bethlehemkerk. Daar wordt dan gekeken of er voldoende deelnemers zijn en zal het vervolg van het traject besproken worden.