Twee jaar hebben we als Bethlehemkerk gemeente tulpen (sponsor actie polio de wereld uit) meegenomen naar Sprembergen, deze staan daar nu voor het tweede jaar in bloei!

Dit jaar bezoekt de Spremberg groep weer Hilversum, daarom gastverblijven gevraagd van vrijdagavond 17 mei- maandagmorgen 20 mei voor de Spremberg reizigers.

We hebben er al eerder in de "Rond de Betlehemkerk" over geschreven, maar we willen nogmaals onder uw aandacht brengen dat er een groep
mensen van onze partnergemeente uit Spremberg komt.

De uitwisseling is van vrijdagavond 17 mei- maandagmorgen 20 mei, de gasten komen dit jaar weer naar Hilversum (vorig jaar waren wij in Spremberg).

Hoeveel personen er precies komen weten we nog niet.We zoeken voor de gasten onderdak. Voor vragen en opgave kunt u terecht bij Marjan Sluiter telefoon 035 7723107 email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Bea kooi telefoon 035 6235721 email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.