Vanaf maandag 11 maart begint het tweede blok gezamenlijke catechese voor de bovenbouw (vanaf de 4 e klas) en vanaf 12 maart voor de onderbouw (klas 1-3). Dit blok zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk (Loosdrechtseweg 263). In de vijf bijeenkomsten gaan we verschillende gedeeltes uit de Bergrede uit Mattheus behandelen en werken we toe naar het Vastenweekend. Een bijzondere traditie van de Regenboogkerk die de jongeren dit jaar bovenwijks gaan meemaken.

Nog even de praktische informatie op een rijtje:

• Maandag 11, 18, 25 maart en 1 en 8 april van 19:00-20:00 – Bovenbouw jongeren
  • Dinsdag 12, 19, 26 maart en 2 en 9 april van 19:00*-20:00 – Onderbouw jongeren
  • Maandag 11 maart, om 20:00 Voorlichting diaconale jongerenreis

De catecheses worden gegeven door catecheten, predikanten en jeugdleiding van de wijkgemeenten Morgenster, Bethlehemkerk en Regenboogkerk, samen met mij.

Op maandag 8 april bent u van harte uitgenodigd voor de avond voor ouders. Meer informatie over deze avond en over het Vastenweekend zal nog volgen. *In de Kerkbrink van februari stond 19:15, maar dit zal net als de maandag 19:00 zijn.

Hartelijke groet, Renate Japenga Jeugdwerker Protestante Gemeente Hilversum