Overzicht van de vieringen in de Stille of Goede week in de Bethelhemkerk, van Palmzondag tot en met Pasen.

Voor de avondgebeden op maandag, dinsdag en woensdag en de diensten op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn liturgieboekjes gemaakt. Wanneeer ze dubbelzijdig geprint worden, kunnen ze als boekje gevouwen worden. Open een van deze boekjes: Avondgebeden, Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag. Het Paasboekje 2019 bevat alle diensten in de Stille Week.

Op Witte Donderdag 18 april is er gelegenheid om samen de Passion te kijken en vooral ook te beleven. Evenals vorig jaar vindt dit na de viering van 19:30 plaats in de kerkzaal, waar de uitzending op het grote scherm wordt getoond.

Op Goede Vrijdag19 april zal het projectkoor haar medewerking verlenen aan de viering in de Bethlehemkerk. Het koor zal dan enkele delen uit 'The Crucifixion' van John Stainer zingen.

Op Stille Zaterdag 20 april om 21:30 Paaswake: ds Jetty Scheurwater

Op eerste Paasdag, zondag 21 april, is het inmiddels een mooie traditie om voorafgaand aan de dienst met elkaar te ontbijten. De diaconie nodigt u van harte uit om hieraan deel te nemen. U kunt zich opgeven bij Wilma van Halsema en Annette van Vliet of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inloop vanaf 8:30, we gaan samen om 8:45 aan tafel.

Welkom in de Bethlehemkerk