Op Goede Vrijdag, 19 april 2019 is er weer kliederkerk!

Deze keer is het thema: OVERWINNEN.

De deuren gaan om 10.00 uur open en we beginnen om 10.15 uur.

Iedereen is van harte welkom!!

Kom je ook? Neem je vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee en vergeet niet om dan óók je ouders / verzorgers (en die van je vriendjes) of je opa en oma mee te nemen. Dan maken we er met elkaar weer een gezellige ochtend van! Voor de allerkleinsten zal er oppas aanwezig zijn.

Om de kosten te dekken zal er een ‘kliederkerk’-bus staan voor uw vrijwillige bijdrage. Deze wordt zeer op prijs gesteld!

Weet jij eigenlijk al wat Kliederkerk is?

‘Kliederkerk is een initiatief dat kinderen en de volwassenen om hen heen wil helpen elkaar te leren kennen en samen te ontdekken wat geloven in God kan betekenen in hun dagelijks leven. Hierbij maakt het niet uit of iemand kerkelijk is opgegroeid of nog nooit  een kerk van binnen heeft gezien. Samen met elkaar gaan we op ontdekkingstocht’.

Kliederkerk  bestaat uit  drie onderdelen:

-Samen vieren: een korte viering  waarin het verhaal, gebed en muziek een plek kunnen krijgen.

-Samen  ontdekken:  op een creatieve manier een bijbelverhaal of bijbels thema ontdekken.

-Samen eten:  met elkaar eten.

Het is een leuke manier voor ouders en kinderen om tijd met elkaar door te brengen en tegelijk andere ouders en kinderen te ontmoeten. Het is laagdrempelig, creatief en gezellig: want ook dat is kerk-zijn!

Wij kunnen altijd hulp gebruiken:

Daarvoor zijn wij op zoek naar jongeren/ouderen die:

- thuis pannenkoeken voor ons willen bakken en/of

- van 10.00 – 13.00 uur aanwezig zijn om hier en daar een handje te helpen, bv. bij het

knutselen, de catering, enz.

Heb je nog vragen of wil je komen helpen?  Spreek ons dan gerust aan of mail één van ons.