Op zondag 14 april gaat Wandelen met Maria wandelen naar de Joodse begraafplaats aan de Vreelandseweg. We krijgen daar  een rondleiding van de heer Roos. Hij vertelt boeiend over het ontstaan van de begraafplaats en de speciale gebruiken in de joodse gemeenschap.

Er kunnen 20 personen deelnemen. Vol is vol. Bij grote belangstelling kan de excursie in de loop van de zomer herhaald worden. Aanmelden vanaf 1 april bij Maria, tel. 6248730. Om deze kleine Hilversumse begraafplaats te steunen kost deze excursie € 2,50 p.p.

We verzamelen vanaf 14:15 uur bij de Bethlehemkerk, rond 14:30 wandelen we naar de begraafplaats. Na afloop drinken we koffie / thee in de Bethlehemkerk, ook bestaat er de gelegenheid om dan een kaars te ontsteken in het Stilte Centrum van de Bethlhemkerk.

Maria Kruithof, pastoraal ouderling en wandelaar