Het pastorale team van de Bethlehemkerk nodigt met veel plezier alle leden uit die in 2019 hun 75-ste verjaardag vieren. Een gezellige bijeenkomst en een mooie gelegenheid om te ontdekken welke bekende en onbekende gemeenteleden net als u deze bijzondere leeftijd bereiken.

Daarom nodigen wij u van harte uit om op dinsdag 7 mei a.s. om 17.30 uur naar de kerk te komen. Na een klein en leuk programma bieden wij u een broodmaaltijd aan.

In verband met de voorbereidingen/inkopen is het fijn om vooraf te weten of we op uw komst kunnen rekenen.Graag uiterlijk dinsdag 30 april a.s. doorgeven aan Herma Bosma, secretaris van het consistorie.

We hopen dat u het leuk vindt om te komen en zien uw reactie graag tegemoet:

Namens het pastorale team,

Ds. Jetty Scheurwater

Bovenstaande uitnodiging is als brief verzonden naar onze gemeenteleden. Klik hier voor de hele brief. Nog niet iedereen die deze brief heeft ontvangen heeft gereageerd. Vergeten? Het is wel fijn om ongeveer te weten hoeveel mensen er komen.