Van vrijdag 17 mei tot maandag 20 mei is er een uitwisseling met onze partnergemeente uit Spremberg. Er komen 15 gasten. Er is een programma samengesteld.

De bedoeling is dat niet alleen  de gastgezinnen daar aan meedoen, maar ook andere leden van de Bethlehemkerk. Het bezoek is een aangelegenheid voor de hele Bethlehemkerkgemeente. Meedoen kan op vrijdagavond om elkaar beter te leren kennen.

Op zaterdagmorgen heeft onze predikant Jetty Scheurwater een programma rond het thema “Kerk in de buurt” uitgewerkt. Ook daar bent u van harte welkom. Zaterdagmiddag gaan we met een bus naar Haarlem. We bezoeken het Corrie ten Boomhuis. Hier krijgen de gasten een Duitse rondleiding en voor de Hilversummers is er  een Nederlandse rondleiding. Daarna brengen we een kort bezoek aan restaurant Parnassia aan het strand bij Bloemendaal om onze gasten de zee te laten zien. Er is dan ook tijd voor een korte strandwandeling voor de wandelliefhebbers. Terug in Hilversum is er een maaltijd in de kerk.

U kunt meegaan met de Bethlehemkerk on Tour. De kosten voor de bus en de rondleiding in het Corrie ten Boomhuis zijn € 12,50 en de bijdrage aan de maaltijd is € 7,50. We horen graag aan welke activiteit u mee wilt doen.

Klik hier voor het volledige programma van dag tot dag.

Inlichtingen en opgave bij:

Marjan Sluiter  Tel.7723107 en Bea Kooi Tel. 6235721